Θήκη Organizer Pouch της σειράς Optiline Universal Εφαρμογής με διαστάσεις 120 x 60 x 40 mm, συμβατή με Βάσεις Στήριξης Κινητού Optiline για Μηχανή με σύστημα Duolock

Κωδικός προϊόντος: AM 9054.7-LM

12,40

Σε απόθεμα

Σε απόθεμα

12 Βλέπουν αυτό το προϊόν τώρα!
  • Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημά μας αφού παραλάβετε το μήνυμά μας.

Δωρεάν

  • Παράδοση courier

Αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier.

2-3 ημέρες

από 3,00

Περιγραφή

Θήκη organizer Pouch για την αποθήκευση και μεταφορά μικρών αντικειμένων από την σειρά Optiline της εταιρίας Lampa, ιταλικής προέλευσης, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό σε μαύρο χρώμα, universal εφαρμογής με διαστάσεις 120 x 60 x 40 mm. Ιδανικό προϊόν για να μπορείτε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια μικροαντικείμενα και προσωπικά είδη, όπως κλειδιά, κάρτες, χρήματα, έγγραφα, e-pass, κτλ. με την μηχανή, την βέσπα, την μοτοσυκλέτα ή το ποδήλατό σας σε κάθε προορισμό, χωρίς κανένα άγχος, μαζί με την βάση στήριξης Optiline, που θα επιλέξετε. Έτσι, θα έχετε πάντα άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα προσωπικά σας είδη κατά την διαδρομή! Απολαύστε το ταξίδι σας ή την καθημερινή διαδρομή μέσα στην πόλη με άνεση και εργονομία!

Η θήκη organizer Pouch της Optiline είναι:

Εξοπλισμένη με πατενταρισμένο σύστημα Duolock στο πίσω μέρος της για γρήγορη στερέωση ή αφαίρεση της από την βάση στήριξης. Το σύστημα Duolock προσφέρει την πιο ευέλικτη λύση και εφαρμόζει με μόλις δύο απλές κινήσεις: γυρίζετε και ασφαλίζετε την συσκευή επάνω στην βάση στήριξης.
Συμβατή με όλες τις βάσεις στήριξης και όλα τα αξεσουάρ Duolock της σειράς Optiline και Titan.
Universal εφαρμογής με εξωτερικές διαστάσεις 120 x 60 x 40 mm και εσωτερικές διαστάσεις 115 x 55 x 35 mm.

Η θήκη organizer Pouch της Optiline διαθέτει:

Θερμοκολλημένες ραφές για αύξηση της αντοχής στο υγρό στοιχείο και πλαϊνά φερμουάρ ανθεκτικά σε σταγόνες νερού.
Νάιλον ιμάντα λαιμού για φορητή χρήση.

Χάρις στον ειδικό σχεδιασμό της, είναι ανθεκτική στο υγρό στοιχείο, καθώς ασφαλίζει με τα θερμοκολλημένα φερμουάρ, έτσι ώστε το εσωτερικό να προστατεύεται από σταγόνες νερού, υγρά, κτλ.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Προδιαγραφές

Λεπτομέρειες

Βάρος 1000 g

Κριτικές Πελατών