Essager Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο GaN με Θύρα USB-A και Θύρα USB-C 33W Power Delivery Μαύρος (ECTAC-PCB01-P)

Κωδικός προϊόντος: 53974023

13,08

Σε απόθεμα

Σε απόθεμα

16 Βλέπουν αυτό το προϊόν τώρα!
  • Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημά μας αφού παραλάβετε το μήνυμά μας.

Δωρεάν

  • Παράδοση courier

Αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier.

2-3 ημέρες

από 3,00

Περιγραφή

Φορτιστής USB-C + USB-A 33W Essager GaN (μαύρος)

Ο φορτιστής Essager GaN USB-C + USB-A 33W EU είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να φορτίζετε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε ποια θα έχει προτεραιότητα.

Χάρη στη χρήση καινοτόμου τεχνολογίας νιτρικού γαλλίου (GaN), η Essager έχει βελτιώσει την αποδοτικότητα φόρτισης και έχει μειώσει το μέγεθος της συσκευής έως και 30% σε σύγκριση με παραδοσιακούς φορτιστές 20W.

Κορυφαία Απόδοση

Η χρήση νιτρικού γαλλίου (GaN) έχει επιτρέψει την εξαιρετικά αποτελεσματική διάχυση θερμότητας, με αποτέλεσμα αυξημένη απόδοση φόρτισης. Οι συσκευές σας φορτίζουν πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή υπερφόρτισης.

Συμπαγής Σχεδίαση

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του φορτιστή είναι το εξαιρετικά συμπαγές του μέγεθος, μόλις 82.4 x 42 x 26mm. Μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας παντού, χωρίς να σας βαραίνει η τσάντα ή το σακίδιο.

Πλήρης Προστασία

Η ασφάλεια της συσκευής σας είναι προτεραιότητα, γι’ αυτό ο φορτιστής Essager GaN είναι εξοπλισμένος με διάφορους τύπους προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από υπερτάσεις, προστασίας από εκρήξεις, προστασίας από υπερκατανάλωση, προστασίας από υπερφόρτιση, ηλεκτροστατική προστασία και προστασία από βραχυκύκλωμα.

Οι συσκευές σας είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια κάθε φόρτισης.

Φόρτιση Πολλών Συσκευών ταυτόχρονα

Με τον φορτιστή Essager GaN, μπορείτε επιτέλους να πείτε αντίο στον αγώνα για τις πρίζες. Χάρη στις δύο θύρες – USB-C και USB-A – μπορείτε να φορτίσετε το smartphone, το tablet, τα ακουστικά και άλλες συσκευές ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η τέλεια λύση για τους ανθρώπους που χρειάζονται να παραμένουν συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή.

Ευρεία Γκάμα Υποστηριζόμενων Πρωτοκόλλων

Ανεξάρτητα από τις συσκευές που έχετε, ο φορτιστής Essager GaN είναι εδώ για εσάς. Υποστηρίζει πρωτόκολλα όπως QC3.0, QC2.0, AFC, FCP, SCP, BC1.2, DCP, IP2.4A, PPS, PD3.0, PD2.0, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να φορτίσετε σχεδόν οποιοδήποτε smartphone, tablet ή άλλη συσκευή διατηρώντας πλήρη έλεγχο πάνω στην ταχύτητα φόρτισης.

Προδιαγραφές

Λεπτομέρειες

Βάρος 89 g

Κριτικές Πελατών